Iga hommik tuleb hommikust süüa, see on kindel. Eestis on ühed kombed, Saksamaal teised. Mida ja kuidas siis sakslased söövad?!
Bröchenid on iga sakslase päeva alustajad, paljudel ka päevale keskpunkti panijad või päeva lõpetajad. Enamus sakslasi söövad vähemalt 2 korda päevas bröcheneid.
Bröcheniteks nimetatakse kuklikesi. Saksamaal on levinud nii magusad, kui ka soolased brüchenid. Soolaste vahele käivad erinevad singid, vorstid, juustud ja loomulikult või. Magusad on enamasti kas Nutella või moosiga. Loomulikult käib nende alla või.
10. august oli meie endi sisustada. Võisime teha erinevaid mange, tutvustada erinevaid asju ja nautida viimast õhtut oma orjentatsiooninädalal osalejatega.
Kõigepealt tegid taanlased tšilli söömise võistluse. Selles osalesid 5 saksa korraldajat. Neile anti pulgad, mis oli ekstra kangest tšillist läbi kastetud. Et liiga palju ei kõrvetaks oli ka igaühele üks Bröchen ja piim. Sakslased sõid bröchenit ja jõid piima. Tšilli jäi söömata. See oli päris hea kokkumäng nende poolt.
Järgmisena tulid lauda 3 julget osalejat ja korraldajate poolelt Nicolaus. Nicolaus sõi ära terve lusikatäie tšillit. Veel pool tundi hiljem tal suu kõrvetas. Ei soovita kodus järgi proovida!
Peale seda meie, eestlased tegime mõne energizeri. Täpsemalt erinevatest energizeritest järgmises postituses.